Ingredienser:
1 dl socker 4 ägg 2 dl torkad frukt 1 tsk salt 1 dl farinsocker 4 msk citronsaft nötter 2 liter whisky
Gör så här:
Ta fram en mellanstor skål, kolla whiskyn genom att smaka i ett decilitermått. Upprepa. Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn om den fortfarande håller kvaliten. Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg en msk socker och vispa. Kolla igen om whiskyn är god. Drick ännu en deciliter, det är bäscht. Gott. Schtäng elvispen. Knäck två hönor och schläng i skålen me me all torkad fjukt... Schätt på elvispen igen. Om den fjuktade troken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel. Schmaka sen om whiskyn ännu är god. Schen... schka du schila 2 dl shalt eller nåt sånt... Det är inte schå noga. Kolla whiskyn. Shila citronscaften, lägg till en matsched och schå socker eller nåt va fan. Smörj ugnen. Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte sctänga av elvischpen. Schläng ut schkålen genom fönstret och schå kolaa schen whiskyn. Gå å lägg dej! Vem fan schäner för å äta en jävla fjukktkaka. Lycka till me kakhelvetet.
|